Kaisa Ekqvist

Kaisa Ekqvist

E-commerce & Web consultant – Tech

E-handelsspecialisten som uppskattar ordning och struktur

Jag är kundernas e-handelskompis. Min tjänst på Naes & Friends fokuserar mycket på e-handel, att hjälpa våra kunder med att komma igång och utveckla sitt arbete inom detta. 

Jag har även jobbat med e-handel på andra bolag, bland annat på Schuchardt Maskin i Jönköping och Spendrups bryggeri. Som e-handelschef har jag byggt upp team som arbetat med e-handel, PIM, nyhetsbrev och annat spännande inom digital affärsutveckling.

Jag tycker att det är roligt att effektivisera och strukturera upp saker. Det är en sån härlig känsla och tillfredsställelse när något som först varit ett stort kaos är kategoriserat på ett snyggt sätt. 

På fritiden gillar jag att vara aktiv, till exempel genom att klättra, träffa vänner, läsa böcker och vara ute i naturen, gärna med musik i öronen. Jag älskar verkligen musik och att gå på konserter av alla dess slag, både stora arenakonserter och små spelningar. Sedan uppskattar jag också att fördriva tiden med att lägga pussel, jag blir som besatt av det och kan sitta med det i flera timmar.

kaisa@naesandfriends.com

Already working at Naes & Friends ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@naesandfriends.com
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor