Glaset är alltid halvfullt! 

Jag är en riktig vinnarskalle och tvekar inte på en utmaning - kanske två av de viktigaste egenskaperna att ha när man är Junior Digital Conversion Specialist!

Mitt mål är att öka försäljningen och konverteringen från våra kunders digitala kanaler. I ett skiftande klimat som digital marknadsföring så sker det förändringar hela tiden. Jag hoppas kunna arbeta med strategier som ligger i framkant. 

Jag har tidigare pluggat Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet och jag startade på Naes and Friends som praktikant. Jag har även bakgrund som butikschef på Carlings “flagship store” i Sverige. Som butikschef behöver man vara väldigt lösningsorienterad och prioritera sin tid väl. För att nå sina försäljningsmål måste man vara väldigt analyserande och finna en strategi som man håller hårt i, men det absolut viktigaste är att ha ett välfungerande team bakom sig. 

När jag inte jobbar hittar du mig antagligen på gymmet, eller någonstans i solsken. Där trivs jag som bäst. Gärna med en kopp kaffe i handen, mjölk i såklart. Äter helst tacos. Letar du efter bästa tacostället i Mexiko? Ring mig!

martin.johansson@naesandfriends.com

076-555 81 24

Already working at Naes & Friends ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@naesandfriends.com
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor