Andrea Bille Pettersson

Andrea Bille Pettersson

Junior Social Media and Content Manager – Creative

Läser reglerna innan jag bryter mot dem.

Min tid på Naes & Friends började som praktikant hos content-teamet. Det var strax innan jag tog examen i Medie- och kommunikationsvetenskap från högskolan i Jönköping. Vi trivdes bra ihop, Naes & Friends och jag, så efter praktiken fick jag stanna kvar till bådas glädje. Fast mest min glädje kanske?! Jag började sjunga Stayin alive med Bee Gees i Google Meet-samtalet när de erbjöd mig anställningen. 

Min titel på Naes & Friends är Junior Social Media and Content Manager. I min roll älskar jag att bygga starka och unika varumärken och leverera personligt innehåll som svävar på en högre nivå än det vardagliga mediebruset. Personlighet och originalitet är mina ledord i allt jag skapar. 

Tidigare har jag jobbat som reporter för Bonnier News Local. Journalistik är kanske den bästa skolan i skrivande, påhittighet, röda trådar och berättelsedisposition. Lokaljournalistik är också komiskt varierande; ena dagen intervjuar man politiker, andra dagen rapporterar man om kossor på rymmen. Vilket jag föredrog att skriva om? Kossorna såklart. 

När folk beskriver mig säger de ofta att jag är glad, energisk och att jag har en oproportionerligt stor aptit för mat. Jag håller med om allt! När jag inte jobbar hittar ni mig antagligen på yogamattan, på gymmet där jag är spinninginstruktör, eller i sängen läsandes med en kopp kaffe i handen.

 

andrea@naesandfriends.com

0736-121741

Already working at Naes & Friends ?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@naesandfriends.com
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor